GEFCO rozširuje portfólio svojich klientov o Opel a Renault

0
0
0
s2smodern

Logistická spoločnosť GEFCO pridala na zoznam svojich zákazníkov na slovenskom trhu ďalšie dve značky automobilov.

Počínajúc septembrom tohto roku začala spoločnosť GEFCO poskytovať viaceré služby na Slovensku aj pre značku Opel. Pre tohto klienta zabezpečuje kompletné logistické toky, skladovacie služby, ako aj kontroly pred doručením a následnú distribúciu predajcom, vrátane korporátnych klientov v rámci Slovenskej republiky. Toto rozšírenie platí aj pre český trh, ktorý v rámci štruktúr spoločnosti GEFCO tvorí spoločný geo-región so Slovenskom.

Významnou zmenou bude rozšírenie spolupráce pre automobilku Renault, ktorá mala doteraz svoj centrálny sklad pre Slovensko mimo územia nášho štátu. GEFCO vyčlení vo svojom centrálnom sklade v Trnave pre Renault 500 miest. Okrem skladovania a štandardnej starostlivosti bude GEFCO vykonávať aj postprodukčné úpravy vozidiel podľa požiadaviek finálneho odberateľa, predovšetkým v prípade ľahkých úžitkových automobilov pre fleetových klientov.

ABM LogoCMYK

FLEET firemné automobily: online magazín pre stratégie riadenia firemných flotíl

Používaním stránok prevádzkovateľa AUTO BUSINESS MEDIA s.r.o. súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.